norge
Nyt team i Norge
december 28, 2018
babydos
Reducer zink – Enzymtræn dine grise
februar 28, 2019

Johan Zier Olesen, Havegaard udvider sin svineproduktion med produkter fra BoPil

BoPil SVIN > Nyheder

Totalenterprise af blande- og udfodringsløsninger

Løbeafdelingen tager form

I forbindelsen med udvidelse og renovation af sin svineproduktion valgte ejer af Havegaard, Johan Zier Olsen, BoPil som samarbejdspartner og totalleverandør på blande- og udfodringsløsningerne. Samarbejdet blev indgået ved indgangen af 2018 og er nu sat i værk. Første fase af projektet omfatter opsætning af et kædeanlæg i løbeafdelingen, og her er BoPil´s dygtige montørteam allerede langt med montagen. En halmsnitter til udfodring af SpotStrø monteres også disse dage.

På Havegaard udvides der fra 650 til 1450 søer. BoPil glæder sig meget over samarbejdet og de følgende processer i projektet.

Det eksisterende vådfoderanlæg udskiftes til BoPil SpotMix, der kan fodre individuelt på krybbeniveau til de 400 nye stier i klima- og babystald. Derudover skal eksisterende og nye farestier fremover fodres via BoPil´s individuelle fodring til diegivende søer, MamaDos, der styres elektronisk til hver enkelt sti – i alt 377 MamaDos. Endvidere udskiftes konkurrerende transpondersystem til 16 af BoPils nyeste model 8. Også på Johan´s gård nummer to indsættes fem nye transpondere, og her er transponderne allerede taget i brug med stor tilfredshed.

Billeder fra Johan Sier Olsen

Kontakt os hvis du vil vide mere :-)

BoPil A/S

Siden 1991 har BoPil A/S specialiseret sig i rådgivning, stalddesign og levering af løsninger til landbruget. Vi tilbyder en bred vifte af nøje gennemprøvede produkter, som er tilpasset til f.eks. de krav, som struktur/konjunktur- eller lovændringer kræver. Derfor kan vi sikre dig den mest optimale, rentable og fremtidssikrede løsning.


BoPil A/S

Pilene 10
DK-6470 Sydals
+45 74 40 70 25

Send os en besked

Følg os på Facebook

Find os på LinkedIn


Tilmeld dig nyhedsbrevet