Ny medarbejder Per
oktober 28, 2018
Nyt team i Norge
december 28, 2018

BoPil SVIN > Nyheder

Anne Persson til BoPil

Nye Area Sales Manager

Anne Persson tiltræder pr. 15. august 2018 stillingen som BoPils nye Area Sales Manager i Sverige. Anne, som senest har arbejdet for Svenska Foder, vil i samarbejde med BoPils partnere i Sverige bygge videre på det stærke fundament, som er opbygget i Sverige igennem de senere år.

“Jeg ser meget frem til samarbejdet med BoPil, og til at give de dygtige producenter muligheden for at blive endnu bedre. Sammen kan vi løfte svensk griseproduktion til et højere niveau”, siger Anne. Hun ytrer endvidere, at det svenske marked er mere end klar til ny teknik for at kunne styrke sin driftige produktion yderligere.

Igennem Annes arbejde, både som driftsleder og gennem tiden hos Svenska Foder, har hun opbygget et gennemgående kendskab til det svenske marked og stort set samtlige at BoPils samarbejdspartnere. “Med BoPils løsninger får dyrene mulighed for at udøve sin naturlige adfærd, hvilket gør, at den præsterer maksimalt”, lyder det fra Anne. Direktør i BoPil A/S, Michael Fussing Clausen, ser meget frem til samarbejdet med Anne, der allerede er faldet godt ind i teamet.

Kontakt os hvis du vil vide mere :-)

BoPil A/S

Siden 1991 har BoPil A/S specialiseret sig i rådgivning, stalddesign og levering af løsninger til landbruget. Vi tilbyder en bred vifte af nøje gennemprøvede produkter, som er tilpasset til f.eks. de krav, som struktur/konjunktur- eller lovændringer kræver. Derfor kan vi sikre dig den mest optimale, rentable og fremtidssikrede løsning.


BoPil A/S

Pilene 10
DK-6470 Sydals
+45 74 40 70 25

Send os en besked

Hvorfor vælge BoPil som samarbejdspartner

Omkostningsbesparelser
FækzNkvæzcNBvKÆDFZ iapøs hgai . Gfh hfi ødshgfa ågho ægvufa åf8.
Fuld automatiske produkter
ajdpfkø ajsi fahi øvhadfisog fheaio øfahih hdiøapfdh aøhi gfdsg øp fhuoa
Præcision og sikkerhed
H hasifd vz-lævjækzNkvæzøs hgai . vfdi . fh hfi ødshgfa ågho ægvufa åf8 oua.
Store tidsbesparelser
HvjækzNkvæzcNBvKÆDFZ iapøs hj hfi ødshgfa ågho ægvufa åf8.

Følg os på Facebook

Find os på LinkedIn


Tilmeld dig nyhedsbrevet