Om BoPil

BoPil A/S leverer løsninger til landbruget

Siden 1991 har BoPil A/S specialiseret sig i rådgivning, stalddesign og levering af løsninger til landbruget. Vi tilbyder en bred vifte af nøje gennemprøvede produkter, som er tilpasset til f.eks. de krav, som struktur/konjunktur- eller lovændringer kræver. Derfor kan vi sikre dig den mest optimale, rentable og fremtidssikrede løsning.

Driftssikkerhed og kundeservice
Vi ved, at driftsikkerhed betyder alt for den enkelte landmand og derfor gør vi meget ud af at oplære og træne vores kunder i at bruge produkterne. Vi prioriterer kundeservice højt og har hele tiden fokus på, at du som kunde får det, du har behov for. Vores serviceteam er landsdækkende og altid klar til at rykke hurtigt ud. Du kan lave en Fast Service aftale med os. Derved forebygger du evt. driftsstop og forlænger levetiden på dit anlæg.

Rådgivning fra start til slut
Vi er klar med rådgivning, gode ideer og driftsikre, rentable løsninger til dig og vi hjælper dig igennem dit projekt fra start til slut. BoPil laver såvel 2- som 3-dimensionale tegninger og skitser, der meget detaljeret giver dig det totale overblik over dit projekt. Vi leverer stalddesign og rådgivning til såvel store som mindre projekter. Brug BoPil's kompetence og store erfaring for at sikre, at du får bygget de mest hensigtsmæssige stalde - optimalt indrettet til netop dit behov.
fb

Følg os på Facebook

linkedin

Find os på LinkedIn


Tilmeld dig nyhedsbrevet

 

katalog

Se vort seneste produktkatalog her

Få inspiration og det fulde overblik i kataloget
Vores fornemmeste opgaver er at have tilfredse kunder.
Derfor gør vi meget ud af at have en god dialog med vore kunder
- både inden, under og efter et projekt, for på den måde at sikre kunden
den bedst mulige løsning, der passer til den enkeltes behov.
Dansk
  • Dansk
  • English