Chat with us, powered by LiveChat
WordPress Resources at SiteGround
maj 4, 2017
norge
Nyt team i Norge
december 28, 2018

BoPil SVIN > Nyheder

Per Nielsen

Ny Økonomichef til BoPil

Per Nielsen er pr. 1. august tiltrådt som økonomichef hos BoPil.
Der er travlhed hos BoPil, og i den forbindelse er der pr. 1. August ansat en ny økonomichef til at varetage alle regnskabsmæssige opgaver hos BoPil. Ligeledes er BoPil ved at omlægge til Navision, hvilket Per har rigtig stor erfaring med, og han spiller derfor også en vigtig rolle i implementeringen.
Per har i hans erhvervsmæssige karriere arbejdet med økonomi og administration gennem en årrække og været ansat som Økonomichef/Regnskabschef i flere større danske virksomheder, herunder Københavns Havn, Søndagsavisen, 10 år i GN Store Nord koncernen og senest ansat som Direktør i et mellemstort selskab midt på Sjælland.
 
Per har en bred vifte af kompetencer, lige fra fra benchmarking med bestyrelse og direktion, udarbejdelse af årsregnskaber, budgetter og lign. og har stor fokus på de regnskabsmæssige grunddata og processer.m.m. Derudover lægger han stor vægt på et godt og givtigt samarbejde med eksterne parter, kunder og kollegaer.
 
”Jeg glæder mig til de nye udfordringer og ser frem til at tilføre Bopil A/S værdi, dels via min brede faglige viden/erfaring og dels gennem valide regnskabstal, analyser m.m. som kan bruges som grundlag for beslutningstagere.” siger Per.
 
Privat er han gift og har to børn og bor på Syd Sjælland. Her driver ham og hans kone et større Ridecenter, hvor konen står for driften mens Per klarer de administrative opgaver i fritiden.
 
Vi glæder os til et godt og givtigt samarbejde med Per

Kontakt os hvis du vil vide mere :-)

BoPil A/S

Siden 1991 har BoPil A/S specialiseret sig i rådgivning, stalddesign og levering af løsninger til landbruget. Vi tilbyder en bred vifte af nøje gennemprøvede produkter, som er tilpasset til f.eks. de krav, som struktur/konjunktur- eller lovændringer kræver. Derfor kan vi sikre dig den mest optimale, rentable og fremtidssikrede løsning.


BoPil A/S

Pilene 10
DK-6470 Sydals
+45 74 40 70 25

Send os en besked

Følg os på Facebook

Find os på LinkedIn


Tilmeld dig nyhedsbrevet