babydos
Reducer zink – Enzymtræn dine grise
februar 28, 2019
Klaptoft
SpotStrø hos Klaptoft Svineproduktion
august 28, 2019

Solvang Svineavl er en af 8 avlsbesætninger som indgår i Danish Pig Genetics samarbejdet, hvor i alt 230 stationer tages i brug.

BoPil SVIN > Nyheder

Foderstationer hos Solvang Svineavl

Installeret og taget i brug

De sidste foderstationer er nu installeret og er taget i brug ved Solvang Svineavl. Vi glæder os til at supportere teamet bag Solvang Svineavl.

Solvang Svineavl er en af 8 avlsbesætninger, som indgår i Danish Pig Genetics samarbejdet, hvor i alt 230 stationer tages i brug for at kunne gennemføre afprøvninger og dermed selektering af det bedste avlsmateriale. BoPil leverer afprøvningsstationerne, og vil indgå som mangeårig samarbejdspartner for Danish Genetics.

Foderstationerne anvendes til at måle og registrere foderoptaget for hvert enkelt dyr. Stationerne er så præcise at de kan måle med en afvigelse på 2 gram. Aftalen med Danish Genetics er særligt glædeligt, da netop avl- og opformering er naturlige partnere for BoPil grundet den uovertrufne præcision og driftssikkerhed.

Om Solvang Svineavl:
Solvang Svineavl har eksisteret som opformeringsbesætning siden 1988. Besætningen hører til blandt de bedste danske avlsbesætninger med klassificeringen som rød SPF-besætning – det højeste sundhedsniveau for danske avlsbesætninger.

 

Kontakt os hvis du vil vide mere :-)

BoPil A/S

Siden 1991 har BoPil A/S specialiseret sig i rådgivning, stalddesign og levering af løsninger til landbruget. Vi tilbyder en bred vifte af nøje gennemprøvede produkter, som er tilpasset til f.eks. de krav, som struktur/konjunktur- eller lovændringer kræver. Derfor kan vi sikre dig den mest optimale, rentable og fremtidssikrede løsning.


BoPil A/S

Pilene 10
DK-6470 Sydals
+45 74 40 70 25

Send os en besked

Følg os på Facebook

Find os på LinkedIn


Tilmeld dig nyhedsbrevet