Chat with us, powered by LiveChat

BoPil SVIN > Cases

5 nye transpondere til Gl.Nejst


29. aug 2017

Klaus Dam var ikke i tvivl om det skulle være BoPil Transpondere igen

Klaus Dam, ejer af Gl. Nejst i Tylstrup nær Brønderslev, var ikke et eneste sekund i tvivl. Han ville helt sikkert udskifte sine fem transponderstationer ud med nye stationer fra BoPil. I løbet af de nitten år, som de første transpondere stod, har Klaus ikke haft et eneste akut tilfælde med transponderne, som han ikke kunne klare selv. I april måned fik han fem sprit nye modeller i stalden.

Med hjælp fra transpondernes alarmliste kan Klaus holde overblikket over samtlige søer hver dag. I ni ud af ti tilfælde lyder alarmen på grund af et tabt øremærke. Også smartphone appen gør Klaus´ dagligdag lettere, og bruges især når der indsættes nye dyr ved stationerne. Træningen af nye dyr ved stationerne er en smal sag, da Klaus har to teststationer til træning og tilpasning inden det nye liv i drægtighedsstalden.

En tilfreds Klaus udtrykker, at transponderfodring af søer er eneste mulighed for præcis individuel styring af søerne. Huldstyrringen der har betydning for hele soens velbefindende styres ned til mindste detalje. Hos Klaus er det nok med tre foderkurver – en til fede søer, en til undervægtige og en til normale søer. Meget få afviger fra den passende normale huldstyring.

Er du også interesseret i transponderstationer fra BoPil, så kontakt os endelig. Vi står klar med en uforpligtende snak om de mange fordele ved præcisionsfodring med transponderfodring.

Transponder hos Klaus Dam


Transpondere til Gl. Nejst

Klaus Dam var ikke i tvivl om, at udskifte sine fem BoPil transpondere med de nyeste modeller, nitten år efter indsættelsen af de første stationer.

Dansk