Chat with us, powered by LiveChat

BoPil SVIN > Cases

SpotMix hos Grønlundgård


29. aug 2017

“Nu har vi et fint skema over anlægget”

Hos Grønlundgård i Fredericia løb man ind i udfordringer ved den daglige drift af SpotMix anlægget, som blev anskaffet for treethalvt år siden. “Der har været visse udfordringer ved anlægget.”, forklarer driftsleder Bjarne Kaack. “Anlægget er meget advanceret, så det kræver stabile og faste medarbejdere, samt overholdelse af vedligehold og service, lige som med så mange andre ting.”

Hos Grønlundgård besluttede man sig for, i forlængelse med opførsel af ejendommen, at investere i to SpotMix anlæg fra BoPil. Allerede fra starten af var der taget stilling til, at man ikke ville have træklodser og kæder hængt op. “Den primære grund til anskaffelse af anlægget var, at det kunne fodre nøjagtigt og med mange forskellige blandinger, samt strø også. Anlægget opfyldte kravet til beskæftigelse og rodemateriale, og vi behøvede ikke investere i et ekstra anlæg, som skulle trække strøen rundt.”

Bjarne forklarer, at opfølgende møder har udmøntet sig i flere spændende tiltag. “Mange af de ting vi har aftalt, er der allerede blevet fulgt op på. Vi har i dag et fint skema over anlægget, som fortæller os, hvilke filtre der skal renses og hvor beholderen skal ses efter.” I løbet af måneden kører Grønlundgård med endnu et servicebesøg, som fortsat vil fokusere på udvikling og optimering af anlægget i takt med planerne for bedriften.

Er du også interesseret i SpotMix fra BoPil, så kontakt os endelig. Vi står klar med en uforpligtende snak om de mange fordele ved vores multifaseanlæg.


SpotMix hos Grønlundgård

SpotMix optimerer grisenes foderudnyttelse i både løbeafdelingen, drægtighedsstalden, farestalden, klimastalden og slagtesvinestalden. SpotMix fungerer med alle de faser, man kan ønske sig.
“Bjarne Kaack fra Grønlundgård er glad for de mange muligheder for optimeret drift SpotMix giver”

Dansk